BeotelNet ISP

BeotelNet Forum
Danas je 09 Sep 2010, 14:09

Sva vremena su u UTC + 1 sat

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Komentari na temu "NARUČITE ADSL, BEOTELNET ČASTI!"
PostPoslato: 25 Sep 2009, 06:59 

Pridružio se: 25 Sep 2009, 06:49
marko79 je napisao:
...i ne treba upisivati nikakav poziv na broj

pozzz

Poziv na broj je veoma korisno upisati, jer ce uplata biti brze obradjena i usluga brze pustena. Ako ste pazljivije pogledali, format poziva na broj je sledeci:
<kontrolni_broj_po_modelu_97>(2)<razmak>(1)<mesec_godina>(4)<broj_telefona>

U zagradi je broj cifara. Mesec godina se odnose na prvi mesec uplate - ako placate od 1. oktobra do 1. aprila (6 meseci/dobijate godinu dana) treba da stoji 1009. Da ne biste ovo sve pamtili mozete pogledati uplatnicu koju redovno dobijate na mail (za postojece korisnike) ili na linku http://www.beotel.net/?strana=42 napraviti uplatnicu za odredjeni mesec/period.

Primer poziva na broj: 55 10090111234567

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2009, 22:52 

Pridružio se: 01 Apr 2007, 12:18
Taj info sam dobio preko call centra...
U delu gde pise UPLATILAC upises i tvoj username tako da mogu brzo da odrade svoj deo posla

Vrh

Tema posta: Re: NARUČITE ADSL, BEOTELNET ČASTI!
PostPoslato: 30 Sep 2009, 14:39 

Pridružio se: 30 Sep 2009, 14:11
wexy je napisao:
Da nagradim sebe vezivanjem za Beotel narednih godinu dana i da pljunem 12k din odmah, zašto? Po čemu je ovo bilo kakva nagrada za postojeće korisnike? S obzirom na usluge kakve nudite bolje šanse biste imali sa akcijom "Dajemo 6 meseci ADSL-a besplatno postojećim korisnicima, a posle ako i dalje budete želeli da budete sa nama možete i da nam platite narednih 6.".

Kad dignete kvalitet usluga, kad nastavite sa dupliranjem brzina, kad vam tehnička podrška bude ljubaznija možda i razmislim o ovome.

Tuzno je to kako niko ne mari za stalne korisnike sto rekose ljudi citirao sam gore dok smo trpeli njihove radove pogotovo u maju i junu dok su radili prosirenja na Miljakovcu,Vrcinu i ostalim prigradskim naseljima mi stalne platise nismo imali internet skoro ceo maj i jun ali zato novi korisnici su imali popust za 695 din mesec...posteno ja ne razumem marketing ali i mi placamo nas internet od stalnih korisnika i zivite i zaradjujete ako vam je politika kuce da rasterujes stalne i da vatas na gratis po mesec dana pa posle mesec taj isti mandov ce da ode kod drugog provajdera da uzme gratis jos koji mesec i osta ste bez tog korisnika.
Sada akcija "BEOTELNET CASTI" da ima ceo Beotel obraz oni bi se izvinuli sto su prekidi bili stalni tokom ta dva meseca i svaku akciju bi trebali da prilagode stalnim korisnicima a dobro svako ima svoje misljenje ili vas tesi ona izreka " I od goreg ima gori "...
Ja sam menjao prebivaliste i prekinuo par godina koristenja a na novoj adresi sam vise od dve godine ne volim da zvrljam i piskaram ovo mi je prva poruka jer obisao sam sve provajdere i jedva cekam nekog stranca odma cu preci kod njega da bi imao stabilan net ali ove akcije stvarno PROVOCIRAJU STALNE KOROSNIKE STVARNO SRAMOTA BEOTELNETE NEK VAM JE NA CAST...

I obavezno siguran sam da nervira sve korisnike kada imate radove napravite skriptu "RADOVI U TOKU" a ne da mi izbacuje 518,654,718 i sve do 1000 neko ne iskusan ce da rasturi opremu zbog vasih skripti a tada bi vi trebali da snosite troskove ispravite to bar toliko mozete manje da nervirate stalne korisnike...

AKCIJA BEOTELNET SRAMA... :D

Ako moze brz odgovor cime su zasluzili stalni korisnici ovu diskriminaciju od direktora ili onog koje odgovoran za ove akcije.Hvala...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 16:29 
ADSL Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 11:45
Nadam se da znas da ta prosirenja radi telekom, a ne beotel, verat, mika, pera ili laza, i da ni jedan provajder adsl-a u srbiji (osim samog telekoma, koji je svima nadprovajder) ne moze da utice na to?
Onog dana kada telekom konacno i potpuno izgubi monopol nad telekomunikacionim sistemom u srbiji, i kada provajderi budu imali svoje linkove za adsl ka svetu, i kada budu poceli da se kvalitetom usluga, brzinama i cenama bore za korisnike, tada cemo moci da im zameramo downtime, los ping, smetnje na linijama i slicno. Dok god je telekom taj koji im pruza kapacitete, a provajderi samo glume posrednike, jer zbog regulatornih sistema u ovoj drzavi ne mogu drugacije, nema smisla napadati posrednog krivca (kao da ja tebi zamerim zato sto tebi tvoj sef daje nisku platu neredovno).

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 20:40 

Pridružio se: 30 Sep 2009, 14:11

Razumem ja to razumem i marketing firme ali ne razumem da toliku diskriminaciju u svakoj akciji valjda bi trebalo da stalni korisnici imaju vece povoljnosti tako da naterate i nove da sto duze ostanu kod vas jer imaju vece povlastice a ne kontra sa tim nema nista Telekom to je do politike kuce koja ne razume ili je ne ozbiljna jer nije ovo prva akcija bilo ih je vise ali nijedna akcija jednake pogodnosti za stalne clanove matematicki sad nama se isplati da raskinemo kolektivno ugovore i da uplatimo po 6 X po mesec imacu godinu neta 6+6 = 12 ili dvaputa po 3 meseca a ne kao stalni korisnik ista cifra kao novi plus ULTIMATUM obavezno 6 meseci cemu onda popust evo RESETUJTE NAM RACUNE kladim se da ce svi pristati da im se resetuju racuni i da imaju pogodnosti kao novi clanovi 6 x po jedan mesec da se duplira kao i do sada placamo mesec za mesec a vi duplirate pretplatu 6 X 1390,00 din = 8340,00 din ustede a ja za kao stalni na godinu dana platim 15000 din i samo 1680,00din ustede...jer za tih godinu dana opet si na istom samo si skoro 100 jura dobar...

Ajde regulisite to da resetujemo racune to je ocas posla samo se spremi ugovor opremu vec imamo ako treba i docicemo na potpis.100 jura je 100 jura ionako je kvalitet isti ali dzep puniji...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 16:51 
ADSL Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 11:45
(za reset i ostalo nazovi beotel i pitaj njih, ja ne radim u beotelu :) , a zaposleni u beotelu retko gledaju ovaj forum...)
Sad bas gledam i razmisljam: ponuda traje do prvog decembra - dakle, oktobarska i novembarska uplata po mesec plus mesec gratis za NOVE korisnike - oni NE MOGU da iskoriste svih sest uplata mesec po mesec, ako sam ja dobro skontao, jer taj gratis dobijaju za uplate DO 1.12
Tehnicki, ako imaju mini flat, morali bi da uplate varijante 3+3 dva puta (po 4170 dinara, sto mu dodje 8340 dinara), ili varijantu 6+6, sto ih opet dodje 8340, da iskoriste komplet ponudu.
Stari korisnici, koji su isto na mini flatu, uplacuju 8340 dinara odjednom, dakle u dinar isto, jedino sto novi eto imaju priliku da uplate po dva puta u manjim svotama.
E sad, neko ko je tri godine i vise na beotelu, ima odredjeni popust, pa placa mesec flata 1180 umesto 1390. Za 6+6 ponudu usteda je 5820 dinara za godinu dana. (1180*12-1390*6). To bogami nisu male pare. Ja prvi nemam trenutno mogucnosti da uplatim za moj midi 13140 dinara za 6+6 (i da imam toliko u dzepu, imam 1000 stvari na koje moram da ih potrosim ;) ), ali kad bih imao, ustedeo bih na godisnjem nivou 9180 (1860*12-2190*6) dinara, a to je 100 evra, to su jos vece pare...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 19:45 

Pridružio se: 04 Nov 2009, 19:42
Da li mi promocija vazi ako uplatim 1.decembra?
Juce sam uplatio normalno,posto nisam znao za ovu promociju.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 11:03 

Pridružio se: 02 Nov 2009, 20:04
Ljudi moji..

Ja sam dobio pre par nedelja kada sam zvao podršku sledeću informaciju:

Da akcija važi za NOVE korisnike i da uopšte nije bitno kada se uplaćuje.
Postoji ona tabela koja lepo kaže da se bira broj meseci sa uplatom i shodno tome ide i period
koji se dobija bez plaćanja..

Dakle, ako plaćaš na svakih mesec dana, sledeći mesec ti je besplatan.
.. Pa onda uplatiš još mesec pa ti je sledeći mesec besplatan..

Ako uplaćuješ na 3 meseca isto važi. Ako uplaćuješ na 6 meseci, isto.

Dakle, pošto ugovor važi 12 meseci da si Beotelov korisnik, ti imaš popust uvek na kraju plaćenog perioda, ceo naredni period.

Možda bi nekom odgovaralo da plati 5 godina pristupa internetu od jednom i onda 10 godina ne plaća ništa? :D

Ovde lepo kaže da ne mora da se uplaćuje sve do 1 Decembra
nego da se do tada potpisuje ugovor i BIRA period koji se plaća, što lepo piše i u tabeli
pod kolonom "Broj mogućih uplata sa gratisom":
Paket Uplata Trajanje uplate Broj mogućih uplata sa gratisom
Mini flat 1.390 din 1 mesec + 1 gratis 6
Mini economic 990 din 1 mesec + 1 gratis 6
Mini flat 4.170 din 3 meseca + 3 gratis 2
Mini economic 2.970 din 3 meseca + 3 gratis 2
Mini flat 8.340 din 6 meseci + 6 gratis 1
Mini economic 5.940 din 6 meseci + 6 gratis 1
Mini flat 16.680 din 12 meseci + 6 gratis 1
Mini economic 11.880 din 12 meseci + 6 gratis 1

Dakle ide 1+1, 1+1, 1+1, 1+1, 1+1, 1+1 (jedan se plaća jedan se ne plaća)
3+3, 3+3, 3+3, (tri se plaća, tri se ne plaća)
6+6 (šest se plaća, šest se ne plaća)

Postojeći korisnici mogu da koriste samo 6meseci+6 meseci period.
Ali meni to ne deluje čudno jer ako si ti već stalni korisnik od ranije, zašto da ne?
Jer, stalni si korisnik ako koristiš uslugu već tri meseca pa plaćanje na manji period nema smisla.
Moglo bi se pričati da su i njima mogli da daju period od 3 meseca za plaćanje ali to je uslov akcije
okrenut pre svega novim korisnicima.

E, sad, pogođeni su oni korisnici koji su korisnici manje od 3 meseca.
Ali ako su pametni, do sad su mogli da raskinu ugovor i naprave novi.

Mene više zanima šta postojeći korisnici misle o uslugama Beotela?
Da li se prečesto menja IP adresa kao kod Telekoma (Meni se na Eunetu menja jako retko, skoro nikad
samo od sebe i to mi se sviđa)
Da li se radi agresivno upravljanje protokom, da li vas to ometa u radu i u kojem dobu dana
se radi, ako se radi? Kakav obišno imate http a kakav p2p protok i u kom delu dana?
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 16:19 

Pridružio se: 26 Nov 2009, 13:40
Produžili akciju do kraja godine. Dobro sad, ne bi trebalo da se žalim mnogo, pošto sam i ja zbog te akcije prešao na Beotel, ali ono, nešto kontam da će sad zagušenja biti još učestalija, jedina nada nam je to što je Telekom sa njihovom kampanjom "prve 3 pretplate za 1 dinar" kanda agresivniji. :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 19:35 
Counter-Strike Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2006, 11:38
Kako ste se vi zaebali :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:14 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Okt 2006, 21:20
^ zbog cega?

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2009, 12:01 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2007, 20:48
Drugari napokon sam prelomio i vise nisam korisnik Beotela.Od sad koristim Telekomov open ADSL i pici kao lud plus sam dobio 3 meseca koriscenja za po 1 dinar a i prijavio sam se za iptv. Mislim sta vise reci, necu se vise nervirati i pisati na ovom forumu koji niko od odgovornih ne cita.Samo je sramota sto su od mene trazili da platim 1590 dinara za parkiranje naloga.Ja sam dosao da raskinem ugovor a ne da parkiram nalog al nema veze dao bi im jos toliko samo da se otkacim bede.Sta da vam kazem sem srecno a i nije Beotel toliko los u poredjenju sa dial up-om. :mrgreen:

Toliko od mene i pozdrav :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 15:53 

Pridružio se: 22 Jun 2010, 15:39
Cista laz i prevara.Novac uzimaju unapred internet ukljucuju nakon 15 dana,tehnicka sluzba umesto da zove vas vi zovete njih troseci svoj telefonski racun,prekidaju vam vezu,vredjaju i stalno ponavljaju jedno te isto.

Cista Prevara i Kradja!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 13:04 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2010, 11:05
siemensserbia je napisao:
Cista laz i prevara.Novac uzimaju unapred internet ukljucuju nakon 15 dana,tehnicka sluzba umesto da zove vas vi zovete njih troseci svoj telefonski racun,prekidaju vam vezu,vredjaju i stalno ponavljaju jedno te isto.

Cista Prevara i Kradja!

Novac koji dajete prilikom potpisivanja Ugovora za prvu pretplatu, pocinje da vazi od momenta kada se prvi put konektujete, tako da ne vidim u cemu je prevara????
Ukoliko korisnik ima problem on poziva tehnicku podrsku naravno... logicno je kad ti nesto ne radi da pozoves firmu koja ti nudi tu uslugu i to prijavis, zar ne? Sto se tice prekidanja veze i vredjanja, verujem da niko nece napasti ukoliko nije izazvan, pogotovo sto se svi razgovori snimaju i nadlezni imaju mogucnost preslusavanja.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 22:10 
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2008, 13:25
Evo ja zelim da pohvalim Beotel internet, ne znam sto ga svi kudite ima i gorih (dial up), zadovoljan sam protokom veze , skidanjem(skidam jednu pesmu u proseku od 14,43 minuta), a pogotovo akcijama koje uvek nude tipa. 6 meseci besplatno itd. Podrska je sasvim ljubazna i korektna, nekad se desi da uz jutarnju kaficu Vas pozovem i procaskam sa Vasim operaterom o vremenskim uslovima u Mongoliji ili o ekonomskoj propagnadi Libije ... Jos jednom bravo, samo takvi ostanite, nije sve toliko crno, najbolji ste !

Potvrdjujem gore recheno! :D

GAY ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat