BeotelNet ISP

BeotelNet Forum
Danas je 09 Sep 2010, 14:07

Sva vremena su u UTC + 1 sat

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Zelite da pogubite zivce?Beotel je pravi provajder za vas!
PostPoslato: 07 Jun 2010, 22:13 

Pridružio se: 07 Jun 2010, 21:39
Ja sam na ivici nervnog sloma i tuzicu Beotel!

Vrh

Tema posta: Re: Zelite da pogubite zivce?Beotel je pravi provajder za va
PostPoslato: 22 Jun 2010, 15:44 

Pridružio se: 22 Jun 2010, 15:39
Beotel Net najveci lopovi u Srbiji,ja sam mislio da su ovi u Telekom-u lopovi ali sad sam siguran da od Beotel Net-a nema vecih..Vec 7 dana od kada sam potpisao ugovor oni ne ukljucuju internet a presao sam sa Telekoma na njih..Ja ih zovem ne javljaju se prekidaju vezu i stalno ponavljaju ukljucicemo za dva tri dana a par puta su me zvali i rekli kako nemam tehnickih mogucnosti(godinu dana sam koristio telekom i presao sa migracionim brojem)....Nikako ali nikako ni u ludilu Beotel Net !!!!

TUZITI I ZATVORITI LOPOVE !

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 16:38 
Counter-Strike Support

Pridružio se: 26 Okt 2006, 17:58
Siemens, ajde ok, ljut si. Ali zar bas moras u svakoj temi da ispamujes jedno te isto. Napisi bre covece u jednoj, skapirali smo, Beotel su lopovi, ok je, ali nema razloga da spamujes ceo forum.

Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2010, 22:08 

Pridružio se: 09 Apr 2010, 15:48
ja beotel koristim vec par meseci i nemam primedbi na njihov rad a ovo sto si ti napisao za cekanje na ukljucenje to je normalna stvar kod svih provajdera samo sto neki provajderi salju opremu tek kada telekom osposobi telefonsku liniju za adsl pa ti onda ne cekas nego se samo prikljucis to je sustina stvari i za cekanje nije kriv beotel nego telekom srbija ja sam kod drugog provajdera cekao vise od mesec dana tako da strpi se :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 21:36 

Pridružio se: 24 Jun 2010, 13:56
Mislim da sam usao u pravu temu..
-
Al ste bre vi [beotel] normalni ??? ...Pa al placam da mi net puca na svaka 10 minuta...Zadnja nekoliko dana me je**te u zdrav mozak...Resite to sto pre !!! :x :x :x
A U KU**C !!!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 02:07 

Pridružio se: 07 Jun 2010, 21:39
Ja sam ispala mentol pa uplatila net kod Beotela za vise meseci unapred.Sad moram da cekam do oktobra da bih otisla po migracioni kod.Kad god zovem tehnicku podrsku oni mi pricaju jednu te istu pricu,znam je vec napamet.A meni internet puca,onako iritirajuce,na svakih dva ipo minuta.I tako ja vodim borbu vec mesecima,pare mi nece niko vratiti,a ni pogubljene zivce.Jedino sto mogu,u vidu osvete,je da im pravim losu reklamu.Tako da svi ljudi iz mog okruzenja znaju kog provajdera treba izbegavati.Ali ni to me ne zadovoljava.Zvala sam cak i trzisnu inspekciju gde su mi rekli da idem prvo kod provajdera licno da vidim da li moze da se resi problem,pa onda da dodjem kod njih.A posto je tehnicka sluzba nemocna,nema svrhe da dolazim do Slavije,jer jedino mogu da puknem sa zivcima jos vise i da razlupam sta god mi padne saka,a onda sam naj*****!Jako sam osetljiva na nepravdu,prosto pobesnim.A ja sam student,nemam stalna primanja,pa sam maltene od usta odvajala i jos plus pozajmila nesto para da uplatim taj j***** internet na vise meseci,da se ne bi desilo da u toku ispitnih rokova ostanem bez neta,a treba da skinem neku knjigu ili skriptu za ispite koje spremam.Ali dobro,posto je ovo lopovska drzava,kapiram da je normalno da svi kradu kad im se ukaze prilika.Nadam se da cu otici odavde pre nego sto pogubim sve zivce zbog takvih bitangi i lopova!Ali do tad,zelim normalan internet,i okusacu srecu kod nekog drugog provajdera,ali cu ovoga puta DOBRO da se raspitam!
Zamorac,mozda tebe iritiraju ove kritike na racun Beotela,ali kad nas vec kradu,mozemo i da kukamo malo po forumu.Drzi se ti onih tema koje te nece nervirati,ovo je kutak za sve nas koji se osecaju prevarenim od strane Gospode Lopova iz Beotela.
P.S. Promenila sam sve kablove,splitere,zabice...ljudi iz Telekoma su dolazili da mi provere telefonsku liniju i sve je u najboljem redu...sve,sem interneta!A da,zaboravih da spomenem i to da sam prvo dobila neki Sagem modem koji nije funkcionisao pa sam posle visenedeljne rasprave sa tehnickom sluzbom ipak otisla da im vratim taj modem i da uzmem drugi.A kad je moj drug rekao da je modem krs,decko koji je tad radio s modemima u Beotelu je rekao da zna da je taj model krs.Odmah posle toga je usledilo pitanje od mene i druga:"Zasto onda delite takve modeme svojim korisnicima?"A on je mucenik odgovorio da on nista ne odlucuje,to su instrukcije vlasnika Beotela.Ne znam ko je vlasnik,a i ne zanima me,ali ocigledno je najbitnije da se uzmu pare a da usluga bude minimalna.
Strashne su to stvari!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 14:20 
Counter-Strike Support

A ti kazes hocu ruter. Modemi kao modemi su krs, uzmi ruter i kraj.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 14:21 
Counter-Strike Support

Nisam procitao onaj deo za mene :D Ja veze sa beotelom nemam, jedino sto sam ovde oko foruma i servera njihovih. Slobodno kritikujte, jedino sto cu sankcionisati je psovanje.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2010, 17:08 
Counter-Strike Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2006, 11:38
blamaro prepravi post a ne da pises nov :) spameru :P

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 17:32 

Pridružio se: 12 Avg 2010, 16:48
Evo ja koristim beotel preko 3 godine, i mogu da kazem da je usluga prilicno zadovoljavajuca (uzeti u obzir zemlju u kojoj zivimo).
Imao sam na pocetku njihov modem sagem 800 usb koji i danas koristim kad nestane struje, a posle sam nezavisno kupio wireless ruter sa modemom, preko koga sljaka lepo 2 kompa preko lan kabla, 1 laptop wifi, 2 ipoda wifi, i nokia n95 wifi, sve to preko 4mb paketa, bez pucanja veze. Naravno desava se recimo jednom mesecno u proseku da veza pukne na par minuta, nekoliko puta godisnje na vise od par minuta, i recimo jednom godisnje na 1 dan ili slicno, ali to nije neki razlog za brigu. U bilo kom trenutku radi barem jedan racunar (24/7), a zena i ja ostvarimo prilican saobracaj mesecno (mnooogo GB). Kapacitet protoka mreze opada u vreme kad je najvise korisnika online (recimo 12-15 radnim danima i 20-24 vikendom), ali ni to nije bolje kod drugih mahom zato sto je ustvari telekom usko grlo a ne beotel. I tokom tih sati je internet dovoljno dobar da podrzava recimo online igranje sa normalnim lagom (<200ms)+surfovanje po internetu na drugom racunaru.

ah, da, zivim sa one strane pancevackog mosta (krnjaca) gde nema ni postene kanalizacije, tako da ako iko treba da ima problema sa mrezom onda sam to ja

P.S. Iako je to bilo jako davno, ja sam se prijavio za beotel adsl pre nego sto je moja centrala imala tehnickih mogucnosti za to. Poslali su mi pismo da ce me obavestiti cim bude mogucnosti. Mail je zaista stigao odmah po otvaranju nove centrale, i ja sam brze bolje otisao da uzmem modem i potpisem ugovor. Rekli su mi da su oni poslali zahtev telekomu i da vise nije do njih, ali iz iskustva moze da traje 2 nedelje i vise pre nego se neko smiluje da ukljuci kabl u uticnicu. Prikacili su me posle 3 dana (kazem to je bilo davno).

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 14:59 

Pridružio se: 11 Jan 2009, 01:37
Ae malo pustite vi to "s obzirom na zemlju u kojoj zivimo"... Taj izgovor se koristi vec jedno 20tak godina... Ni u Kambodzi se ta fraza ne koristi vise. Korisnik sam Beotela od recimo 95/96 ne mogu da se setim, davno bese, ali u poslednjih otprilike godinu i po dana, zelim im sve najgore. Sta kao podizu brzine? Koje brzine? Ja trenutno placam paket od 2mbit a te brzine odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno nisam video. Evo danas recimo mereno speedtest.net-om, server na veratu, 1.16. Nije to 10-15% manje pa da kazes ok, ADSL je i ovako djubre, prihvatljivo je, to je drugovi moji, skoro 50% - pola, lapo, ili kako vec hocete. A zbog cega? Pa zbog toga sto su 'alavi hostapleri. Predjite na beotel, i imate 6meseci za dz. Prvo, koji sam **** ja kao korisnik Beotela vise od 10 godina dobio? Dobio sam **** da ih uparim sa onim ***** sto smo dobili prosli put. I naravno, ljudi ko ljudi (i ja bih verovatno da ne znam) "batice, 6 meseci za dz, ajmo tamo!". Ko god se prebacio za**** se za medalju! Ja znam 4voro ljudi i svi placu sada a svi su uplatili godinu dana (6+6) i naravno niko nece da ide jer je "ulozena kinta". To sto cemo se svi narednih godinu dana (odnosno koliko beotel bude odlucio da daje **** za bubrege x+x gratis) nervirati i gubiti kosu, to nema veze, beotel je natrpao kintu u dzep i puca mu pajser. A da ne pricam o sejpingu i ostalim budalastinama. Kad nakrcaju jos ovih gratis korisnika, cisko im nece ni trebati vise.. Sami cemo sebe da sejpujemo jer beotel nema teoretske sanse da opsluzi sve korisnike sa propisanim brzinama. A bitno je da kada hoces da odes, moras da platis ceo mesec.
Sumarum:
Na****chesh, i ti ches na****ti... Svi cemo na****ti... ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 16:19 

Pridružio se: 26 Feb 2010, 23:52
Vec nedelju dana download mi je prepolovljen.Smradovi jedni.Kad istekne mesec za koji je ADSL placen tu su azurni da iskljuce korisnika na vreme dok ne uplati za naredni mesec.Pa gospodo iz Beotela na takav nacin sramnog poslovanja necete daleko dogurati

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 10:18 

Pridružio se: 11 Jan 2009, 01:37
... ali je zato najbitnije da neko ne prezebe filtere na forumu :))) joj kako ste smesni bre to je necuveno... najvise bih voleo da vam se kompletna oprema u celoj srbiji zapali... sto bi rekli neka komsiji crkne krava... vi bolje ni ne zasluzujete

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 11:17 
ADSL Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 11:45
Nije stvar u filterima nego u osnovnoj kulturi. Psovke u to ne spadaju, i to nema nikakve veze sa provajderom, forumom, temom i tako dalje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat